PT9 Lohtajan syysturnaus!
JALKAPALLO PT9Julkaistu: 15.09.2024 09.11

PT9 Lohtajan syysturnaus!

PT9 lähti lauantaina tavoittelemaan korkeuksiin Lohtajan syysturnaukseen.

Ensimmäiset 8v8 pelit isolla kentällä koituivat kuitenkin vaativaksi. Myös märkä nurmi aiheutti aamu peleissä meille ratkaisevia pelinkäänteitä.

Aamun kaksi ensimmäistä lohkopeliä olivat tosi tasaista vääntöä ja kumpikin päättyi meidän tappioon viimeisellä minuutilla. Nämä pelit kulki meiltä kuitenkin todella hyvin ja saatiin luotua paljon erilaisia tilanteita. Asiat, mitä oli harjoiteltu, loksahteli paikoilleen. Pelit olivat voineet numerollisesti päättyä toisinkin päin.

Pitkän ruokatauon jälkeen vastaan asettui todella taitava VPS. Heti alusta asti oli selvää, että vastustaja pyöritteli peliä. Loi tilanteita, liikkui hienosti ja käytti koko kenttää pelaamiseen. Tästä opimme paljon ja saimme vinkkejä 8v8 pelaamiseen.

Jatkopeleissä pelasimme sijoista 13.-16. Pitkästä aikaa saimme vastaamme TU:n. Peli oli odotetun tasainen. Tällä kertaa se kääntyi meille viimeisillä sekunneilla.

Viimeisessä pelissä saimme tutun vastustajan ja tällä kertaa Tarmo oli vahvempi. Pitkän päivän jälkeen väsymys alkoi painaa ja osa oli saanut kolhuja pelien edetessä. Pelaajat kuitenkin yrittivät täysillä loppuun asti. Meidän sijoitus 14. tässä turnauksessa.

Loppupalaverissa näkyi kuitenkin iloisia kasvoja, kuten pitkin päivääkin. Tappiot pystyttiin nollaamaan hetkessä. Meillä oli mukana yhtenäinen joukkue, jossa kannustettiin pelaajia. Maaleja pääsi tekemään 5 pelaajaa, mikä on hieno määrä. Joka pelissä oli eri kapteeni ja vihreitä korttejakin pelinohjaajat jakoivat useammalle pelaajalle. Joukkue olisi ansainnut Tästä turnauksesta enemmän, mutta saatiin se tärkein, yhdessäolo ja mahtava päivä jalkapallon parissa.

Tästä on kiva jatkaa kohti syksyn tekniikkatreenejä ja seuran päättäjäisiä.

Kiitämme järjestäjiä upeasta turnauksesta sekä hienosti toimineita nuoria pelinohjaajia. Kiitos pelaajille, vanhemmille ja huoltajille kuskaamisesta ja kannustuksesta!

Terkuin, pelaajista niin ylpeä valmennustiimi

Kannuksen Ura ry

Tilitoimisto LKT Oy
Tukkitie 4, 69100  KANNUS


Y-tunnus: 0218992-7