Edustus, Miehet, Ykköspesis

Ulvilan Pesä-Veikot - Ura   0 - 2

Ulvila

Vierastuplasta mukaan 4 pistettä

Ura matkasi koko viikonlopun mittaiselle vieraskiertueelle, jossa vastassa oli lauantaina Loimaan Palloilijat ja sunnuntaina Ulvilan Pesä-Veikot. Vierastuplasta mukaan tarttui pistetavoitteen mukaisesti neljä sarjapistettä. Lauantaina Ura kärsi tiukan 2-1 tappion, mutta sunnuntaina Ura nappasi puhtaan 2-0 voiton.

Lauantaina Loimaata vastaan Ura oli pitään kiinni kolmessakin sarjapisteessä, mutta Loimaa kampesi toisella jaksolla voittoon ja vei vielä supervuoronkin nimiinsä. Ottelu pelattiin n. 30 asteen helteessä, joten oliko sillä syynsä, että otteluun mahtui paljon helppoja virheitä. Ensimmäisen jakson voiton Uralle ratkaisi VIli Ruuska, joka iski pallon kakkosjatkeelta läpi kunnarin ja kahden tavallisen arvoisesti. Toisella jaksolla Ura oli 2-1 johtoasemissa neljäntään vuoroon asti. Aloittavalla sisävuorollaan Loimaan Urassakin pari kautta sitten pelannut Tommi Angervisto löi Uran kasvatti Miro Mäsrylän kotiin ja heti perää Tommi Malinen iski pallon kolmosluukusta läpi kahden juoksun arvoisesti. Ura ei tähän onnistunut vastaamaan, joten jakso päättyi Loimaan 4-2 voittoon. Supervuoron aloittavalla Loimaa pääsi pyörittään pitkää sisävuoroa, jossa ensin Tomi Lehtonen toi harhaheitolla juoksun ja perään Tommi Angervisto onnistui kotiuttamaan Niko Julinin. Tasoittavalla Ura sai luotua pari ajolähtöä, mutta miestä kotipesään ei saatu. Ottelu päättyi Loimaan 2-1 (3-5, 4-2, 2-0) voittoon. Uran parhaan palkittiin Vili Ruuska ja kakkosella Severi Tikkakoski.

Sunnuntaina Uran matka jatkui Ulvilaan. Ura tuli ottelun ensimmäiselle jaksolle terävästi. Ensin Severi Tikkakoski iski tyhjään kenttään 3-pesän päältä kunnarin ja toi vielä tuplajuoksun Eetu Isohannin lyönnillä. Vielä Aleksi Alanko ja Konsta Launonen onnistuivat kotiutuksissa ja Ura johti ottelua ensimmäisen vuoron jälkeen jo 4-0. Seuraavissa vuoroissa Uran sisäpeli jäi pyörimään huonosta kohtaa ja juoksut jäivät tekemättä. Ulvila puolestaan onnistui kampeamaan itsensä tasoihin yksittäisillä lyönneillä. Neljännen tasoittavalla Ura sai luotua kakkoskärjellä kolmostilanteen ja Konsta Launonen karkasi Eliel Koskelan välilyönnillä kotipesään juoksun arvoisesti. Toiselle jaksolle Ura tuoli vielä ensimmäistäkin jaksoa terävämmin, kun ensin Ulvilan polttoheitto karkasi kakkospesän pusikkoon ja Mikael Mäkelä ja Severi TIkkakoski kiersivät kotipesään asti. Tämän jälkeen Ura rakensi ajolähdön ja Tuomo Rautio puhkaisi kakkosrajan säilytyskuviota vastaan kunnarin ja kolmen tavallisen arvoisesti. Tämän jälkeen vielä Aleksi Alanko onnistui lyömään Tuomo Raution kotiin ja Ura johti jaksoa jo 7-0. Toisen lopettavalla Ulvilan jakson ainoan juoksun löi Tomi Turpela. Neljännen aloittavalla Ura pääsi vielä kaunistelemaan lukemia, kun Aappo Savikoski puhkaisi kentän kakkosjatkeelta ja Mikael mäkelä toi juoksun ja Aappo kiersi itse kunnarin. Perään vielä Eetu Isohanni kotiutti Savikosken. Ottelu päättyi Uran 0-2 (4-5, 1-10) voittoon. Uran parhaan palkittiin sekä sisällä, että ulkona hienosti pelannut Konsta Launonen ja kakkosella 100% tehoilla pelannut Antti Karjaluoto.

Uralla on nyt sarjassa parin viikon juhannustauko. Seuraavan kerran Ura pelaa 3. heinäkuuta Ikaalisten Tarmon vieraana.