Edustus, Miehet, Harjoitusottelu

Ura - Alajärven Ankkurit  1 - 0

Lestijoki-areena

Vappuaattona harjoituspeli Uran voittoon

Ura ja Alajärven Ankkurit kohtasivat vappuaaton harjoitusottelussa Lestijoki-areenalla. Kohtaaminen päätyi Uran 1-0 (3-3, 3-1) voittoon.

Avausjakson ensimmäiset juoksut nähtiin toisessa vuoroparissa, kun aloittavalla vuorolla Ankkureiden Antti Toivola löi Pyry Alasen kotiin. Ura kuiten vastasi heti tasoittavala vuorolla kolmella juoksulla, kun ensin Tuomo Rautio löi kotii sekä Aleksi Patrikan, että Julius Haataisen. Sami Lundström onnistui vielä kotiuttamaan Eetu Koskelan. Ankkurit onnistuivat tuomaan jakson tasoihin Elmeri Koivusalmen ja Juho Ihamäen lyönneillä.

Toisen jakson aloittavalla Uran Elien Koskela puhkaisi Ankkureiden kentän ja juoksi tyhjään kenttään kunnarin. Eetu Isohanni onnistui vielä kotiuttamaan Koskelan ja Ura siirtyi heti 2-0 johtoon. Toisessa vuorossa Ura kasvatti johtoa Isohannin kotiuttaessa Teemu Hollannin. Ankkurit onnistuivat kaventamaan tilanteen Nestori Yli-Sissalan lyönnillä, mutta enempää juoksuja jaksolla ei enää nähty.

Ura kohtaa vielä ennen sarja-avausta Simon Kirin ensi viikonloppuna.